runlikeagirl.blogg.se

7-6-16

Kategori: Allmänt

Guess what? Jag struntar i att köra någon C9. Jag kör på som vanligt med att strypa socker. Då mår min kropp som bäst och jag vet att det fungerar.

I fredags fick jag äntligen hoppa upp på träningscykeln. Hängde i gymmet sammanlagt 1 timme. Men 30 min med sjukgymnasten som sedan avlägsnade sig. Jag satte mig på cykeln och gjorde av med lite energi som jag samlat på mig. 30 minuter och 13 km senare var jag betydligt mer tillfreds i kroppen. Idag har jag ny tid och denna gången tänkte jag ta mig runt i alla fall 2 mil på cykeln. Lite jobbigt då jag inte får ha någon vikt på armana. Men det funkar ändå. Ska även testa på att springa lite sakta denna vecka. Onsdag eller torsdag, får se vilken dag det blir. 

STHLM Mataton gick av stapeln i helgen och jag är så sugen på att starta nästa år. Men jag vet även att mina knän inte gillar underlaget. Tål att fundera på. Men en trail mara ska jag nog få till under 2017! Och vad är STHLM maran jämfört med 42 km i skogen?! Nja, inte så mycket i mitt tycke. Får se vad som händer.

Hamnade in på ett forum där det mest hänger hästmänniskor och började läsa lite i en av trådarna där folk som springer skriver. Insåg ganska snabbt att jag nog inte platsar där. Hur man nu inte kan pplatsa där. Men nåväl. Orkade bara läsa de sista idorna och det var väldigt mycket fokus på tider. Kan vara så att det längre bak i tråden är mer allmänt. Men då jag inte jagar tider utan distanser så håller jag mig ifrån den tråden ett tag till;)

2½ timme innan jag ska dyka upp i gymmet hos sjukgymnasten. Lägger huvudet på kuddenoch kör en taktik vila tills dess.